Meet the Team: Dano de Groot

Hey daar! Mijn naam is Dano. Na het afronden van mijn opleiding als sport- en bewegingscoördinator, heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geniet er enorm van om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Met een solide achtergrond in verschillende opleidingen, waaronder Milo Education en de Menno Henselmans cursus, heb ik de juiste kennis op gedaan om mensen effectief te begeleiden naar hun doelen. Als trainer blijf ik continu groeien op gebied van actuele kennis en ervaring. Momenteel ben ik bezig met een nieuwe opleiding genaamd “Nutrition & Program Design for Trainability”. Dit stelt mij in staat om een nog betere trainer te worden en mensen te helpen op een hoger niveau.

Bij mij krijg je een “no bullshit” aanpak. We nemen een kijk naar je voeding en levensstijl en onderzoeken hoe we deze kunnen aanpassen om de juiste keuzes te maken. Ik leer je alles wat je wilt weten over voeding, training en levensstijl. Krachttraining is niet alleen voor atleten of bodybuilders; het gaat om sterker worden, zowel mentaal als fysiek. Het betekent je grenzen durven opzoeken, beter kunnen omgaan met stress en minder last hebben van pijntjes. Kortom, ik help je om het beste uit jezelf te halen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te begeleiden op jouw reis naar succes. Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met me op en laten we jouw doelen verwezenlijken via: 06 550 887 33 of mail naar: dano@bodyresults.nl

Start direct!

Word nu lid!

BodyResults is hoogwaardig, veelzijdig en persoonlijk. Ervaar hoe lekker trainen kan zijn.

Gratis proefweek