Running

Running

Vanaf maandag 23 mei 2016 starten we weer met een 10-weekse ‘Running’ training onder leiding van Martin Kuitert.

De cursus bestaat uit 10 trainingen, waarvan de laatste een 5 km duurloop zal zijn. Hier zullen we dan ook naartoe trainen. De trainingen zullen buiten in de prachtige omgeving van Body Results worden gegeven op maandagavond van 19.45 tot ongeveer 20.45.

Trainingsdata:
23, 30 mei
6, 13, 20, 27 juni
4, 11, 18, 25 juli

Voorafgaand aan de looptraining wordt gestart een warming-up. Tijdens de kern van de training gaan we werken aan de looptechniek, coördinatie, snelheid, beweeglijkheid en het uithoudingsvermogen. Dit doen we doormiddel van movement-preparation, cone-drills, speedladder oefeningen, sprintjes en nog veel meer. Met afsluitend een cooling-down.

Martin Kuitert is een enthousiaste trainer die hardlopers deskundig advies kan geven over alle facetten van het hardlopen. Naast vragen over hardlooptechnieken kan Martin ook vragen beantwoorden over hardloopkleding en –schoeisel. Mocht je specifieke vragen hebben omtrent blessures dan kan hij je doorverwijzen naar verschillende specialisten.

Iedereen kan aan deze training meedoen. Dat kan door je aan te melden via de mail of in de sportschool. Voor onze leden komen er uiteraard geen extra kosten bij. ‘Niet-leden’ kunnen een 10-rittenkaart kopen voor 99 euro. Voor meer informatie kan je mailen naar info@bodyresults.nl.

Posted in: Group