Fysiotherapiepraktijk de Garage

Jaarlijks gaan zo’n 115 miljoen mensen van jong tot oud met klachten naar de fysiotherapeut. Deze klachten kunnen vanuit vele hoeken ontstaan, zoals sportblessures, klachten door een verkeerde beweging, slijtage van het lichaam, revalidatie of chronische aandoeningen. Het zijn allemaal redenen die pijn kunnen veroorzaken en waarbij de fysiotherapeut kan helpen. Fysiotherapie is een specialisme dat zich bezighoudt met het bewegend functioneren van de mens. Fysiotherapie is een gerichte behandelmethode bij klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd.

Het doel van Kernpraktijken is dat u zo snel mogelijk weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt.

Onze fysiotherapeuten pakken problemen aan bij de kern. Er wordt uitgebreid geïnventariseerd en onderzocht. Alle facetten die uw klachten mogelijk hebben veroorzaakt of in stand kunnen houden worden besproken. Vanuit deze inventarisatie wordt een gericht behandelplan opgesteld om uw herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dankzij onze vijf gespecialiseerde praktijken in Zaanstreek-Waterland, kunt u bij Kernpraktijken terecht voor veel soorten klachten. Samenwerking is onze kracht!

Op dit moment is Sandra Pommerel de eigenaresse van de praktijk. Het team bestaat verder uit Suze Schouten, Lida Zwarthoed, Nick Muhren, Anna Smit, Peter Tol, Ernst Bartels, Marc Plugboer en Petra de Vries. Hierbij hebben alle therapeuten bepaalde aandachtsgebieden waar zij zich verder in gespecialiseerd hebben.

  • Voor de schouder zijn dit Ernst en Lida
  • Voor de knie Nick en Anna (allebei Master in sportfysiotherapie) en Peter
  • Voor de wervelkolom Suze en Lida (allebei Master in Orthopedische Manuele Therapie)
  • Peter richt zich daarnaast op geriatrische fysiotherapie
  • Ernst is in opleiding tot musculoskeletale echografist
  • Marc is in opleiding tot musculoskeletale fysiotherapeut
  • Sandra is geregistreerd bekkenfysiotherapeut. En in opleiding tot haptotherapeut

Fysiotherapie wordt door alle verzekeraars vergoed via een aanvullende verzekering en in een aantal gevallen via de basis verzekering. Of de kosten gedeeltelijk of helemaal worden vergoed, hangt af van het aanvullende pakket dat u gekozen heeft. In het laatste geval zullen we direct declareren bij uw verzekeraar – u krijgt dan geen rekening van ons.

Kernpraktijken heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien er een contract is afgesloten met uw verzekeraar worden de behandelingen 100% vergoedt. Het aantal behandelingen dat de zorgverzekeraar vergoedt hangt af van uw aanvullende polis. Wij declareren rechtstreeks aan de zorgverzekeraar. Met de zorgverzekeraars De Friesland en Zorg en Zekerheid hebben we geen contract. Indien u bij deze zorgverzekeraars verzekerd bent krijgt u zelf de rekening die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!