Kickstart pakket

BodyResults is geen standaard sportschool. Bij BodyResults heb je áltijd een duidelijk plan en weet je wat je moet doen.

Daarom werken wij met een kickstartpakket. Dit pakket verzekert jou van de begeleiding die je nodig hebt.

Het bestaat uit 3 afspraken. Het instellen van de e-Gym toestellen, een InBody lichaamsmeting en je eerste Personal Training met een op maat gemaakt trainingsschema. Bovendien krijg je daarna èlke 2 maanden opnieuw een sessie van 40 minuten met een gecertificeerde Personal Trainer én een credit voor een InBody meting.

Tijdens je proefweek kan je meteen gebruik maken van de eerste afspraak van ons kickstartpakket zodat je kan ervaren hoe fijn het is om op onze e-Gym cirkel te trainen.

Nadat je lid bent geworden plannen we de andere 2 stappen van het kickstartpakket om jou alle tools te geven voor een fantastische fitness ervaring.

Zo maken wij het verschil. En haal jij het resultaat waar je naar streeft. Wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Michel, Nancy en het team

Stap 1

Persoonlijk programma e-Gym cirkel

Stap 1 van het kickstartpakket, de eGym circel! Samen met een trainer doe je verschillende krachttesten op de eGym toestellen en de statistieken worden opgeslagen. Bij de volgende training(en) herkent het toestel jouw armbandje en train je met jouw instellingen.

Stap 2

Inbody 770 lichaamsmeting

Stap 2 van het kickstartpakket is de InBody meting. We meten je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je meteen een goed beeld hoe je er fysiek voor staat. Na twee maanden trainen kunnen we de progressie meten en nieuwe doelen stellen.

Stap 3

Introductie fitness èn trainingsschema

De laatste stap van het kickstartpakket is een afspraak van 40 minuten met een Personal Trainer. Je krijgt uitleg over alle trainingsapparatuur èn meteen een trainingsschema op maat.