Doelgericht

BodyResults is geen standaard sportschool. Wij willen mensen laten voelen hoe lekker trainen kan zijn, jong en oud. Wij zijn een high-end sportcentrum in Volendam, waar afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal staat.

Er worden met regelmaat lezingen en workshops georganiseerd om je steeds weer de nieuwste informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid..

Effectief

Om je zo goed mogelijk aan jouw fitness experience te laten beginnen plannen we na je inschrijving drie afspraken met een personal trainer zodat hij je meteen goed op weg kan helpen. "Zonder goed plan, geen resultaat."

De eerste afspraak bestaat uit een InBody meting waarbij we oa. je spier- en vetmassa kunnen meten. Dit is natuurlijk niet verplicht. De tweede afspraak bestaat uit een PT sessie van 40 minuten waarin de trainer jou laat kennismaken met onze fitnessapparatuur en een trainingsschema op maat voor je samenstelt waarmee je meteen aan de slag kan. Tijdens de derde afspraak maak je kennis met de eGym toestellen. Ook dan neemt de trainer alle tijd om de toestellen in te stellen op jouw lichaam en doet hij een krachttest zodat je altijd traint met het juiste gewicht.

Persoonlijk

Bij elk lidmaatschap krijg je standaard elke 2 maanden een PT sessie van 40 minuten. Hiermee zorgen we ervoor dat onze slogan ‘Now it’s Personal’ behouden blijft. Met de trainer bespreek je jouw voortgang en indien gewenst kan hij opnieuw een InBody meting bij je afnemen om de voortgang te bekijken. Ook kan hij een nieuw schema voor je opstellen zodat je altijd weet wat je moet doen.

Met een gevarieerde aanpak in zowel de personal training als tijdens de verschillende groepslessen wordt je lichaam continu uitgedaagd met verschillende trainingsprikkels. Dit is de meest efficiënte en effectieve wijze om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. De trainers van BodyResults zijn goed opgeleid en enorm gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen.

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!