Sinds september 2020 werken we in BodyResults met het Zwanger&Fit programma.

Speciaal voor zwangere vrouwen vanaf 3 maanden zwangerschap en jonge moeders tot 9 maanden na de bevalling.

Dit programma bestaat uit:

  • ZwangerFit en MamaFit groepsles op dinsdagavond om 20.15 uur
  • ZwangerFit en MamaFit trainingsschema's die je zelf kan doen
  • Speciaal Zwanger&Fit lidmaatschap
  • Korte lijnen met de bekkenfysiotherapeut

We weten hoe intensief een zwangerschap kan zijn.

Maar we weten ook dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap niet gevaarlijk is, maar juist voordelen oplevert. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderen. Je voelt je fitter en trainen heeft een positief effect op o.a. je nachtrust en bloeddruk. Dat komt jou én je baby alleen maar ten goede. ZwangerFit is voor de zwangere vrouw die zich op een sportieve en gezellige manier wil voorbereiden op de bevalling. Fit zijn en fit blijven tijdens je zwangerschap, dat is waar we voor gaan.

Zeker net zo belangrijk is het herstel na de bevalling. Na je bevalling wil je weer snel in vorm komen en dat kan. MamaFit is het vervolg op ZwangerFit. Tijdens deze lessen werk je aan je conditie, train je de functies van je bekkenbodem en versterk je je buik, bil, been en rompspieren. De bedoeling is dat je je snel weer fit gaat voelen en daardoor makkelijker je dagelijkse bezigheden en oude trainingsroutine weer op kunt pakken.

De les is geschikt voor zowel ZwangerFit als MamaFit.

Het ZwangerFit lidmaatschap kost 45 euro per maand en kan je maximaal 9 maanden gebruiken. Deze 9 maanden mag je zelf plannen in de periode vanaf 3 maanden zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Uiteraard is het mogelijk om tussentijds je lidmaatschap te pauzeren.

Naast de Zwanger&Fit lessen kan je uiteraard ook onbeperkt gebruik maken van de rest van het aanbod bij BodyResults. De eGym cirkel, de yogalessen van Elly, de dance workouts van Julia en de Brazilian Booty Lift trainingen van Diamanta zijn allemaal ideaal om je lichaam geleidelijk aan weer in vorm te krijgen na je bevalling.

Heb je al een lidmaatschap bij BodyResults? Dan zetten we die op pauze zolang je Zwanger&Fit lidmaatschap loopt.

Aanmelden voor het Zwanger&Fit lidmaatschap gaat voor zowel leden als niet-leden via het inschrijfformulier.

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!