FAQ

Kun je een abonnement pauzeren?

Je kunt alleen je lidmaatschap pauzeren wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent. Dan kunnen wij maximaal 6 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimum van 1 maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval moet je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wilt laten lopen. Let op; bij het opzeggen geldt 1 maand opzegtermijn. Wij pauzeren ook niet met terugwerkende kracht, dus geef je blessure op tijd aan.

Kun je Personal Training volgen bij BodyResults?

Zeker. Al onze trainers geven ook Personal Training. Mail je verzoek of vraag naar info@bodyresults.nl. Dan is de volgende stap snel gezet.

Kan ik mijn facturen inzien?

Ja. Log in op je account (via PC of onze app). Klik vervolgens rechtsboven op het kleine driehoekje. Dan op informatie club account. En dan op betalingen (rechtsboven). Voer nogmaals je wachtwoord in en dan zie je de facturen staan.

Ik heb vernomen dat er ook kinderoppas is in BodyResults, is dit zo en hoe werkt dit?

Wij hebben inderdaad kinderoppas in ons sportcentrum. Wij hebben een samenwerking met kinderdagverblijf Bambi Volendam. Hun professionele pedagogisch medewerkers zorgen voor de oppas op de kinderen gedurende de training of groepsles. Inschrijven kan gewoon via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen. Maximaal 1 uur.

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Uitschrijven kan via de mail info@bodyresults.nl

Ik ben geïnteresseerd om lid te worden, kan ik langskomen voor een rondleiding?

Zeker, dit kan altijd. We zijn iedere doordeweekse dag geopend van 7:00-22:00 uur, op zaterdag van 08.00-15.00 en zondag van 08.00-13.00. De koffie staat klaar.

Wat is een 'gebroken maand' of 'pro rato' maand?

Al onze lidmaatschappen gaan in per de eerste dag van de maand. Als je halverwege de maand lid wordt, dan start jouw lidmaatschap dus officieel per de eerste dag van de daaropvolgende maand. Voor de tussenliggende periode (die halve maand) brengen wij een bedrag in rekening, afhankelijk van het aantal dagen dat jij bij ons getraind hebt tot aan het einde van die maand. Dit noemen wij de ‘gebroken maand’ of ‘pro rata maand’.

Voorbeeld:

Je schrijft je in per 11 januari. De officiële ingangsdatum van jouw lidmaatschap is dan 1 februari. De gebroken maand duurt dan van 11 januari tot en met 31 januari. Voor deze 21 dagen wordt, op basis van het maandtarief, precies berekend hoeveel deze gebroken maand zal kosten.

Wat gebeurt er met de levenslange korting op mijn all-in abonnement als ik mezelf uitschrijf?

De korting die je hebt gekregen tijdens onze verhuisaanbieding blijft je leven lang geldig zolang je lid blijft. Het recht op de korting vervalt bij het opzeggen van je lidmaatschap.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, kan ik die ook stellen?

Dat kan, stuur gerust een mail naar info@bodyresults.nl.