Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Mag ik gebruik maken van een gratis proefweek?

Bij BodyResults willen we jou graag 7 dagen kosteloos en vrijblijvend laten ervaren hoe prettig trainen kan zijn.

Selecteer een lidmaatschap naar keuze, de eerste 7 dagen van je lidmaatschap zijn gratis. Binnen die 7 dagen kan je (door je bandje in te leveren bij de receptie) je lidmaatschap alsnog annuleren zonder dat je ergens aan vast zit. Ná de 7 dagen proefperiode gaat je lidmaatschap in.

Hoe kan ik lid worden bij Bodyresults?

Lid worden bij BodyResults kan via het online inschrijfformulier op de tarievenpagina. Of je komt gezellig langs in de sportschool, dan regelen we het daar. Na je inschrijving kun je meteen starten met trainen.

Wat is de minimumleeftijd om bij BodyResults te sporten?

De minimumleeftijd om bij ons te kunnen sporten is 16 jaar.

Ik wil graag een rondleiding in het sportcentrum. Kan dat?

Zeker, dit kan altijd. We zijn iedere doordeweekse dag geopend van 7:00-22:00 uur, op zaterdag van 07.30-15.00 en zondag van 07.30-14.00. De koffie staat klaar. Loop gewoon een keer binnen, meld je aan de desk en dan laten wij je de club zien. Wil je ook meteen kijken hoe het is om bij ons te trainen? Start meteen met je gratis proefweek.

Wat is het kickstartpakket?

Het kickstartpakket is onderdeel van je inschrijving bij BodyResults. Het kickstartpakket bestaat uit 4 afspraken meteen na je inschrijving zodat je goed voorbereid aan jouw fitness experience kan beginnen. De eerste afspraak bestaat het instellen van de toestellen van de eGym cirkel. Samen met een trainer doe je verschillende krachttesten op de eGym toestellen en de statistieken worden opgeslagen. Bij de volgende training(en) herkent het toestel jouw armbandje en train je met jouw instellingen.

Stap 2 is van het kickstartpakket is de InBody meting. We meten je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je meteen een goed beeld hoe je er fysiek voor staat. Na twee maanden trainen kunnen we de progressie meten en nieuwe doelen stellen.

De 3e afspraak bestaat uit een PT sessie waarin de trainer jou laat kennismaken met de fitnessapparatuur en een trainingsschema op maat voor je samenstelt waarmee je meteen aan de slag kan.

“Zonder goed plan, geen resultaat.”

Kun je een abonnement pauzeren?

Ja, dat kan! Als je langer dan 1 maand vanwege zwangerschap, een blessure of ziekte helemaal geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten, dan kun je jouw membership tijdelijk deactiveren met een maximumperiode van 6 maanden. Je moet hiervoor wel een doktersverklaring overleggen.

Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval moet je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wilt laten lopen. Let op; bij het opzeggen geldt 1 maand opzegtermijn. Wij pauzeren ook niet met terugwerkende kracht, dus geef je pauzering op tijd aan.

Wat is de looptijd van een BodyResults lidmaatschap?

We bieden lidmaatschappen aan van 1, 12 en 18 maanden. Bekijk de mogelijkheden op onze tarievenpagina.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

Je lidmaatschap wordt na het aflopen van de afgesproken periode van 1, 12 of 18 maanden automatisch per 1 maand verlengd. In de wet is vastgelegd dat sportscholen (en andere vergelijkbare aanbieders) niet meer stilzwijgend het abonnement voor langer dan 1 maand mogen verlengen. Tenzij we samen een nieuw abonnement afsluiten.

Kan ik als lid van BodyResults overstappen naar een nieuw lidmaatschap?

Je kunt je lidmaatschap altijd upgraden, maar dan ga je wel een nieuw contract aan met de minimale looptijd van 12 of 18 maanden. Het kickstartpakket hoef je niet opnieuw te betalen zolang je lid blijft.

Terugschalen naar een goedkoper lidmaatschap kan alleen als het huidige lidmaatschap afloopt. Ook dan ga je wel een nieuw contract aan met de minimale looptijd van 12 of 18 maanden.

Heeft BodyResults aangepast openingstijden tijdens feestdagen?

BodyResults is het hele jaar geopend op de reguliere openingstijden, behalve op een aantal feestdagen. Hiervan houden we je altijd ruim van te voren op de hoogte.

Kun je Personal Training volgen bij BodyResults?

Zeker. Veel van onze trainers geven ook Personal Training. Kijk voor meer informatie op de personal training pagina of mail je verzoek of vraag naar info@bodyresults.nl. Dan is de volgende stap snel gezet.

Hoe werkt de Kinderoppas bij BodyResults?

BodyResults heeft kinderoppas van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.00. Een plekje reserveren kan via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen. We moeten de kinderoppas alleen even activeren, dus geef het aan bij de receptie als je er gebruik van wilt maken. Leeftijd vanaf 5 maanden tót 5 jaar.

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Uitschrijven kan via de mail info@bodyresults.nl

Wat is een 'gebroken maand' of een 'pro rato' maand?

Al onze lidmaatschappen gaan in per de eerste dag van de maand. Als je halverwege de maand lid wordt, dan start jouw lidmaatschap dus officieel per de eerste dag van de daaropvolgende maand. Voor de tussenliggende periode (die halve maand) brengen wij een bedrag in rekening, afhankelijk van het aantal dagen dat jij bij ons getraind hebt tot aan het einde van die maand. Dit noemen wij de ‘gebroken maand’ of ‘pro rata maand’.

Voorbeeld:

Je schrijft je in per 11 januari. De officiële ingangsdatum van jouw lidmaatschap is dan 1 februari. De gebroken maand duurt dan van 11 januari tot en met 31 januari. Voor deze 21 dagen wordt, op basis van het maandtarief, precies berekend hoeveel deze gebroken maand zal kosten.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, kan ik die ook stellen?

Dat kan, komt gerust langs voor een kop koffie en wij helpen je graag verder. Of stuur een mail naar info@bodyresults.nl.