• Onderwerpen

 • Strength and Conditioning
 • Challenge
 • Strength
 • Circuit Training
 • Pilates
 • Booty Pilates
 • Power Yoga
 • Yin Yoga
 • Vinyasa Revolution Yoga
 • Conditionele bokszaktraining
 • Technische bokszaktraining

Strength and Conditioning

De Strength & Conditioning trainingen hebben als doel een zo breed mogelijke prikkel op het lichaam te creëren. Dit doen we door een mooie combinatie tussen de verschillende aspecten van gewichtheffen, krachttraining, conditietraining. Ieder traint op eigen niveau.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Strength and Conditioning? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Challenge

Dit is meer dan een training. Dit is een complete mindshift. Tijdens deze high-intensity workout verbrand je al snel 1000 calorieën. De up-beat muziek en energieke toptrainers zorgen ervoor dat je doorgaat en continue je grens verlegt. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. Alleen voor ervaren sporters.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Challenge? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Strength

Deze les is puur gericht op het opbouwen van meer spiermassa, kracht én je eigen zelfvertrouwen. Goed te doel voor elk niveau.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Strength? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Circuit Training

Laagdrempelige training in de vorm van een circuitje van verschillende oefeningen voor het hele lichaam. Ideaal voor de beginnende sporter.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Circuit Training? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Pilates

Pilates oefeningen geven je slanke, strakke spieren en doen meer dan je er goed uit laten zien aan de buitenkant. Pilates oefeningen versterken de hele kern! Een sterke kern helpt je bij bijna alle andere fysieke activiteiten, of je nu een andere groepsles doet, zwemt of hardloopt. De voordelen van Pilates zijn ook merkbaar buiten de sportzaal. Een sterkere kern (transverse buikspier) beschermt je onderrug en verbetert je houding.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Pilates? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Booty Pilates

Tijdens deze Pilateslessen wordt er meer aandacht besteed aan de bilspieren!

Wil je ook meedoen met onze groepsles Booty Pilates? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Power Yoga

In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend. Aan het einde vindt altijd een ontspannende meditatie plaats met aansluitend nog ruimte voor een kopje thee.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Power yoga? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Yin Yoga

In Yin yoga keer je naar binnen. We zoeken in onszelf, de houdingen en ons lichaam de ruimte en stilte op. Je verblijft 3 tot 5 minuten in 1 houding. Je laat de zwaartekracht je helpen om dieper in de houding te komen. Tijdens de 3 tot 5 minuten per houding onderzoek je jezelf, je gevoelens, je lichaam, focus je je op je ademhaling. Het helpt ons hoofd ook tot rust te komen.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Yin yoga? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Vinyasa Revolution Yoga

Een energieke en holistische benadering van Vinyasa yoga die het beste uit verschillende traditionele yoga stijlen aanvult met moderne en wetenschappelijk bewezen methodes en technieken.

We richten ons op spanningslijnen van spier en fascia om zo de natuurlijke uitlijning van het lichaam te herstellen. Dat doen we door middel van snelle dynamische bewegingen, stevige balans en langzame, stabiele poses waarin we kracht, uithoudingsvermogen en functionele mobiliteit vergroten om groei en optimaal herstel mogelijk te maken.

Wil je ook meedoen met onze groepsles Vinyasa Revolution Yoga? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Conditionele bokszaktraining

Bokszaktraining is een leuke en dynamische manier om het hele lichaam te trainen, af te vallen en je conditie aanzienlijk te verbeteren. Zeer populair onder onze leden. Wat is er nou leuker dan een uur lang helemaal los te gaan op een bokszak.

Wil je ook meedoen met onze groepsles conditionele bokszaktraining? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Technische bokszaktraining

Tijdens de technische bokszaktraining wordt er meer aandacht besteed aan de juiste techniek achter het Muay Thai boksen. Je hebt je eigen bokszak of je werkt met z’n tweeën en voer je om de beurten de technieken uit. Ook deze trainingen zijn pittig maar uiteindelijk voel je je mega voldaan.

Wil je ook meedoen met onze groepsles technische bokszaktraining? Word dan nu lid bij BodyResults en je kunt gratis deelnemen aan al onze groepslessen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groepsles via onze BodyResults app. Zien wij jou bij de volgende groepsles?

Word nu lid

Ik wil graag meedoen

Ervaar BodyResults 7 dagen gratis

Probeer het zelf!

Ervaar 7 dagen gratis