Het kan soms een flinke uitdaging zijn om tijd te vinden voor jezelf wanneer je een jong gezin hebt. Maar laat dat geen excuus zijn om niet te gaan sporten! Met de dagelijkse kinderoppasservice van BodyResults kun jij ervoor zorgen dat je in shape blijft, terwijl jouw kinderen zich vermaken bij de oppas.

Wanneer kan ik mijn kinderen bij de BodyResults oppas brengen?

Onze kinderoppas is elke maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur geopend. In het weekend is het niet mogelijk om jouw kinderen naar de BodyResults kinderoppas te brengen. Zorg ervoor dat je jouw kind(eren) via het oppasrooster in de app hebt aangemeld voor die dag. Ook kun je via dit rooster de beschikbaarheid bekijken. Zit de kinderoppas vol voor de gewenste datum? Dan is het helaas niet mogelijk om jouw kind die dag naar onze oppas te brengen.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind bij de BodyResults oppas brengen?

Tijdens de ochtenduren heeft BodyResults een kinderoppas beschikbaar die gedurende jouw training op de kindjes past. Je kunt bij onze oppas terecht met jouw kinderen vanaf de leeftijd van 5 maanden tót 5 jaar.

Wat zijn de kosten van de kinderoppas?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de kinderoppas bij BodyResults. Dit hoort bij je lidmaatschap.

Speelgoed voor jong én oud

Het zal jouw kind bij onze BodyResults oppas aan niets ontbreken. Er is genoeg speelgoed in de onze oppasruimte aanwezig en er is altijd een leuke oppas die op de kinderen let en de kinderen weet te vermaken. Omdat jouw kind al vanaf  de leeftijd van 5 maanden tot 5 jaar bij onze opvang terecht kan, is er speelgoed aanwezig voor elke leeftijd.

Rooster beschikbare uren kinderoppas

Benieuwd naar de beschikbaarheid van onze kinderoppasservice?

Check het rooster

Ervaar BodyResults 7 dagen gratis

Probeer het zelf!

Ervaar 7 dagen gratis