Ons aanbod

Groepstrainingen

Tijdens onze groepstrainingen maken we veel gebruik van het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten, om vrije natuurlijke bewegingen te maken. Onze trainingen helpen om de algehele conditie te verbeteren en zorgen voor een fit en sterk lichaam. Je bent van harte welkom om het een keer te proberen zodat je kan ervaren hoe het is. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Wij willen mensen laten voelen hoe lekker trainen kan zijn, jong en oud.

Meer informatie

Personal Training

Zonder goed plan, geen resultaat. Samen met je eigen Personal Trainer bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Doelgericht, effectief en persoonlijk. Dit kan 1 op 1, maar ook samen met een groepje vrienden. Wij hebben een aantal speciale PT pakketten ontwikkeld, de ‘Results pakketten’. Uiteraard wordt het pakket van uw keuze op maat aangepast. Hierbij krijgt u alle persoonlijke begeleiding die u nodig heeft op het gebied van voeding, training, herstel en lifestyle.

Meer informatie

Fitness

Klassieke cardio- en krachttraining. Dumbells, barbells, bankjes, squatracks en ga zo maar door. Deze tak behoeft weinig uitleg. Maar ook de allernieuwste fitness- en cardiotoestellen van Matrix. Onze gehele bovenverdieping van ruim 410m2 is ingericht als vrije trainingsruimte met de nieuwste apparatuur.

Fysiotherapie

BodyResults werkt samen met Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage. In het sportcentrum heeft de fysiotherapiepraktijk twee behandelkamers waar de verschillende therapeuten afwisselend aanwezig zullen zijn. Tevens zijn de fysiotherapeuten regelmatig op de trainingsvloer te vinden. De kracht van het team van de Garage is hun kennis op verschillende vakgebieden. Met hun specialisaties, zoals sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, echografie, bekkenfysiotherapie, dry needling en geriatrie is de kennis voor de juiste behandeling altijd aanwezig.

Voor leden van BodyResults heeft de Garage speciale (spoed)plekken waarvoor u zich via de app kunt inschrijven. Zo kunnen klachten snel beoordeeld worden. Heeft u een acute blessure opgelopen? Wilt u weten wat er aan de hand is en wat hiermee nu te doen? Daarvoor zijn er spoedplekken. Als uitgebreider onderzoek of behandeling nodig is wordt een vervolgafspraak met u gepland. In het revalidatietraject na bijvoorbeeld een blessure of operatie kunt onder begeleiding van één van de therapeuten gebruikmaken van alle faciliteiten binnen BodyResults. Op die manier kunt u zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier bewegen.

Meer informatie

Kinderoppas

BodyResults heeft kinderoppas tijdens de ochtenduren. Wij hebben een samenwerking met kinderdagverblijf Bambi Volendam. Hun professionele pedagogisch medewerkers zorgen voor de oppas op de kinderen gedurende de training of groepsles. Inschrijven kan straks gewoon via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen. De bijkomende kosten voor kinderoppas zijn 1 euro per kind per keer. Credits om je kind te kunnen inschrijven kan je kopen via de app nadat je lid bent geworden. Kijk op het rooster voor de beschikbare uren. Maximaal 1 uur per ochtend. Leeftijd vanaf 5 maanden tót 5 jaar.

Sauna

Ontspanning en rust door een sessie in onze infraroodsauna's. De straling van infrarood in de cabine zorgt voor natuurlijke warmte en diepdoordringende pijnverlichtende straling. Terwijl u van deze wellness stralingen geniet, kunt u luisteren naar uw favoriete muziek dankzij de ingebouwde radio met speakers. Onze infraroodsauna's hebben full-spectrum stralers die spier- en gewrichtspijnen verlichten.

Topsport

BodyResults is naast naamgever van Jong BodyResults / Volendam ook verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid van de Heren 1 Selectie. Voorzitter Piet Kes van de meervoudig kampioen is zeer te spreken over de resultaten van de samenwerking: ‘HV KRAS/Volendam is erg blij met BodyResults. Vooral omdat ze zoveel méér zijn dan alleen een sponsor.’

Meer informatie

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!