Groepstrainingen

Wekelijks geven we meer dan 70 uur aan groepslessen. Kracht, yoga, kickboxing en booty. Al onze trainingen helpen om de algehele conditie te verbeteren en zorgen voor een fit en sterk lichaam. Meld je aan voor een gratis proefweek zodat je het zelf kan ervaren. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Wij laten je voelen hoe lekker trainen kan zijn.

Meer informatie

Personal Training

Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, samen met je eigen Personal Trainer bereik je maximaal resultaat in minder tijd.! More fun. More energy. More results!

Meer informatie

Cardiotraining

Starten met cardiotraining? Dan is dit de plek voor jou. Loopbanden, uprightbikes, crosstrainers, spinningbikes, stairmasters, hybridbikes, roeitrainers en airbikes. Bij deze vorm van fitness bouw je uithoudingsvermogen op en verbrand je veel calorieën door te trainen op verschillende cardio fitnessapparaten. Lees hier alles over cardiotraining en kijk of deze vorm van fitness iets voor jou is.

Meer informatie

Krachttraining

Klassieke krachttraining. Dumbells, barbells, bankjes, squatracks, legpress, bootybuilder, cable-pulley en ga zo maar door. Deze tak behoeft weinig uitleg. Onze gehele bovenverdieping is ingericht als vrije trainingsruimte met de nieuwste apparatuur van Matrix.

Meer informatie

E-gym

Onze e-Gym-Cirkel is een slimme combinatie van 9 volautomatische toestellen. Je start met 5 à 10 minuutjes warming up op een van de cardiotoestellen. Daarna pak je 1 of 2 rondjes op de eGym-Cirkel. Een rondje duurt 16 minuten. Na een korte, effectieve krachttraining op het toestel, zie je op het beeldscherm dat het tijd is om te wisselen. Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je snel en zonder wachttijden een complete workout doet. Zonder dat het saai wordt en veilig voor elk niveau.

Meer informatie

Bedrijfsfitness

BodyResults is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Bovendien zijn sportende werknemers productiever, fitter én verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou.

Meer informatie

Fysiotherapie

BodyResults werkt samen met Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage. In het sportcentrum heeft de fysiotherapiepraktijk twee behandelkamers waar de verschillende therapeuten afwisselend aanwezig zullen zijn. Tevens zijn de fysiotherapeuten regelmatig op de trainingsvloer te vinden. De kracht van het team van de Garage is hun kennis op verschillende vakgebieden. Met hun specialisaties is de kennis voor de juiste behandeling altijd aanwezig.

Meer informatie

Kinderoppas

BodyResults heeft een kinderoppas tijdens de ochtenduren. Wij zorgen voor de oppas op de kindjes gedurende jouw training. Kijk op het rooster voor de beschikbare uren. Leeftijd vanaf 5 maanden tòt 5 jaar.

Topsport

BodyResults is naast naamgever van Jong BodyResults / Volendam ook verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid van de Heren 1 Selectie. Voorzitter Piet Kes van de meervoudig kampioen is zeer te spreken over de resultaten van de samenwerking: ‘HV KRAS/Volendam is erg blij met BodyResults. Vooral omdat ze zoveel méér zijn dan alleen een sponsor.’

Meer informatie

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!