Groepstrainingen

Wekelijks geven we meer dan 90 uur aan groepslessen. Kracht, dans, yoga, kickboxing en booty. Al onze trainingen helpen om de algehele conditie te verbeteren en zorgen voor een fit en sterk lichaam. Meld je aan voor een gratis proefweek zodat je het zelf kan ervaren. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Wij laten je voelen hoe lekker trainen kan zijn.

Meer informatie

Personal Training

Samen met je eigen Personal Trainer bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Bij elk lidmaatschap krijg je élke 2 maanden een sessie van 40 minuten met een Personal Trainer. Doelgericht, effectief en persoonlijk. Hierbij krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt op het gebied van training, herstel en lifestyle. Wil je vaker afspreken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meer informatie

Fitness

Klassieke cardio- en krachttraining. Dumbells, barbells, bankjes, squatracks en ga zo maar door. Deze tak behoeft weinig uitleg. Maar ook de allernieuwste fitness- en cardiotoestellen van Matrix. Onze gehele bovenverdieping van ruim 410m2 is ingericht als vrije trainingsruimte met de nieuwste apparatuur.

E-gym

Onze eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 9 volautomatische toestellen. De instructeur stelt de eerste keer alle toestellen voor je in waarbij je gegevens, zoals zitpositie, beweegafstanden en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op jouw armband. Je start met 5 à 10 minuutjes warming up op een van de cardiotoestellen. Daarna pak je 1 of 2 rondjes op de eGym-Cirkel. Een rondje duurt 16 minuten. Na een korte, effectieve krachttraining op het toestel, zie je op het beeldscherm dat het tijd is om te wisselen. Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je snel en zonder wachttijden een complete workout doet. Zonder dat het saai wordt en veilig voor elk niveau.

Zwanger en fit

We weten hoe intensief een zwangerschap kan zijn. Maar we weten ook dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap niet gevaarlijk is, maar juist voordelen oplevert. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderen. Je voelt je fitter en trainen heeft een positief effect op o.a. je nachtrust en bloeddruk. Dat komt jou én je baby alleen maar ten goede. Daarom hebben we speciale groepslessen: ZwangerFit en MammaFit. Omdat wij alle zwangere vrouwen en jonge moeders een warm hart toedragen hebben we een nieuw Zwanger&Fit lidmaatschap met een mooie korting en de flexibiliteit die je nodig hebt.

Meer informatie

Bedrijfsfitness

BodyResults is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Hoeveel korting je krijgt op een abonnement, bepaalt de werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel. Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage. Bovendien zijn sportende werknemers productiever, fitter én verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou.

Meer informatie

Fysiotherapie

BodyResults werkt samen met Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage. In het sportcentrum heeft de fysiotherapiepraktijk twee behandelkamers waar de verschillende therapeuten afwisselend aanwezig zullen zijn. Tevens zijn de fysiotherapeuten regelmatig op de trainingsvloer te vinden. De kracht van het team van de Garage is hun kennis op verschillende vakgebieden. Met hun specialisaties, zoals sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, echografie, bekkenfysiotherapie, dry needling en geriatrie is de kennis voor de juiste behandeling altijd aanwezig.

Meer informatie

Kinderoppas

BodyResults heeft kinderoppas tijdens de ochtenduren. Wij hebben een samenwerking met kinderdagverblijf Bambi Volendam. Hun professionele pedagogisch medewerkers zorgen voor de oppas op de kinderen gedurende de training of groepsles. Inschrijven kan straks gewoon via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen. De bijkomende kosten voor kinderoppas zijn 1 euro per kind per keer. Credits om je kind te kunnen inschrijven kan je kopen via de app nadat je lid bent geworden. Kijk op het rooster voor de beschikbare uren. Maximaal 1 uur per ochtend. Leeftijd vanaf 5 maanden tót 5 jaar.

Sauna

Ontspanning en rust door een sessie in onze infraroodsauna's. De straling van infrarood in de cabine zorgt voor natuurlijke warmte en diepdoordringende pijnverlichtende straling. Terwijl u van deze wellness stralingen geniet, kunt u luisteren naar uw favoriete muziek dankzij de ingebouwde radio met speakers. Onze infraroodsauna's hebben full-spectrum stralers die spier- en gewrichtspijnen verlichten.

Topsport

BodyResults is naast naamgever van Jong BodyResults / Volendam ook verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid van de Heren 1 Selectie. Voorzitter Piet Kes van de meervoudig kampioen is zeer te spreken over de resultaten van de samenwerking: ‘HV KRAS/Volendam is erg blij met BodyResults. Vooral omdat ze zoveel méér zijn dan alleen een sponsor.’

Meer informatie

Interesse?

Neem dan nu contact met ons op!