BodyResults werkt samen met Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage. In BodyResults heeft de fysiotherapiepraktijk twee behandelkamers waar de verschillende therapeuten afwisselend aanwezig zullen zijn. Tevens zijn de fysiotherapeuten regelmatig op de trainingsvloer te vinden. De kracht van het team van de Garage is hun kennis op verschillende vakgebieden. Met hun specialisaties is de kennis voor de juiste behandeling altijd aanwezig.

Meer informatie

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een effectieve behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, zenuwen of gewrichten. Vaak zorgen deze klachten voor bewegingsproblemen. Om deze bewegingsproblemen te verhelpen nemen onze fysiotherapeuten je graag onder de loep en stellen een persoonlijk behandelplan voor je op. Vervolgens kun je onder begeleiding van één van de therapeuten worden behandeld.

Wat kan fysiotherapie voor jou betekenen?

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. Fysiotherapie kan in zo’n situatie vaak helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen.

Wat doen ze bij de fysio?

Onze fysiotherapeuten helpen je graag jouw lichamelijke klachten te verminderen en je bewegelijkheid te verbeteren met behulp van behandelingen en oefeningen. Tijdens de fysiotherapie worden klachten behandeld als:

  • Pijn gewrichten, spieren, banden en pezen
  • Stijfheid aan gewrichten en/of spieren
  • Revalidatie na een operatie
  • Revalidatie na een (sport) blessure
  • Krachtsvermindering
  • Moeite met bewegen

Beginnen met fysiotherapie?

Heb jij begeleiding nodig bij het sporten door een blessure of heb jij hulp nodig bij het revalideren? Duik onder begeleiding van één van de fysiotherapeuten onze moderne sportschool in. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en de beste therapeuten om jou te kunnen helpen weer fit te worden. Meer informatie over fysiotherapie binnen BodyResults? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Artikelen van Kernpraktijken de Garage:

Ervaar BodyResults 7 dagen gratis

Probeer het zelf!

Ervaar 7 dagen gratis