BodyResults is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Bovendien zijn sportende werknemers productiever, fitter én verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou.

Meer informatie

BodyResults is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland!

Ben jij een werkgever die zich graag bezighoudt met de gezondheid, vitaliteit en motivatie van jouw werknemers? Dan is de BodyResults bedrijfsfitness wellicht een goede stap voor jouw bedrijf.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness biedt werknemers de mogelijkheid om tegen een verlaagd tarief te sporten via hun werkgever. Bedrijfsfitness Nederland, waarbij BodyResults is aangesloten, stelt werknemers in staat om te kiezen uit een breed scala van meer dan 3.800 sportfaciliteiten. De hoogte van de korting op het lidmaatschap wordt vastgesteld door de werkgever en kan variëren van belastingvoordelen tot aan werkgeversbijdragen, of zelfs een combinatie van beide. Over het algemeen genieten werknemers van een korting van gemiddeld 40% op de standaardtarieven.

Voordelen van bedrijfsfitness

Als trotse partner van Bedrijfsfitness Nederland, bieden wij jou en jouw collega’s de kans om tegen een verlaagd tarief fit te blijven. Want naast het feit dat je op kosten bespaart, is het ook bewezen dat sportende werknemers productiever zijn en zelfs tot 6 werkdagen per jaar minder verzuimen.

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan investeer je in de gezondheid en fitheid van jouw werknemers, maar ook indirect in de kracht van jouw bedrijf. Fitte medewerkers zijn namelijk creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Aanmelden bedrijfsfitness BodyResults?

Zie jij als bedrijf deze voordelen wel zitten? Of wil je graag wat meer informatie over onze bedrijfsfitness mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Meer artikelen:

Ervaar BodyResults 7 dagen gratis

Probeer het zelf!

Ervaar 7 dagen gratis