Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage deelt de visie van BodyResults: onze fysiotherapeuten streven ernaar om mensen met plezier in beweging te laten blijven. Soms kunnen lichamelijke klachten dat plezier in de weg staan. Met fysiotherapie willen we uw klachten niet alleen wegnemen, maar er ook voor zorgen dat ze niet meer terugkomen.

Of u nu last heeft van uw rug, schouder, knie of enkel, bij Fysiotherapie de Garage hebben we altijd een specialist die uw klachten met de juiste zorg en aandacht kan behandelen. Zo zijn we experts op het gebied van loopproblematiek en dé aangewezen praktijk in de regio voor revalidatie na kruisbandblessures.

Het doel van Kernpraktijken is dat u zo snel mogelijk weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt.

Iedereen kan gebruikmaken van onze kerngerichte aanpak. De samenwerking met BodyResults betekent dat we leden van het sportcentrum nog beter kunnen helpen. Indien nodig, overleggen we met de trainers over de juiste oefeningen of training om het herstel te optimaliseren. Aan leden van BodyResults die nog niet ‘klaar’ zijn om mee te doen in de groepslessen bieden we (individuele) fysiotraining aan.

Voor leden van BodyResults heeft de Garage speciale (spoed)plekken waarvoor u zich via de app kunt inschrijven. Zo kunnen klachten snel beoordeeld worden. Heeft u een acute blessure opgelopen? Wilt u weten wat er aan de hand is en wat hiermee nu te doen? Daarvoor zijn deze spoedplekken. Als uitgebreider onderzoek of behandeling nodig is wordt een vervolgafspraak met u gepland. In het revalidatietraject na bijvoorbeeld een blessure of operatie kunt onder begeleiding van één van de therapeuten gebruikmaken van alle faciliteiten binnen BodyResults. Op die manier kunt u zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier bewegen.

Binnen het team van de Garage overleggen we sowieso graag, twee weten immers meer dan één. In overleg met u raadplegen we een collega, uw huisarts, sportartsen of orthopedisch chirurg. Zo dringen we door tot de kern van uw klacht en komen we tot een op maat gemaakte behandeling.

Kampt u met klachten waardoor sporten of gezond bewegen niet goed gaat? Lukt het niet meer om lekker te bewegen en sporten zoals u dat altijd deed? Of wilt u graag beter worden in uw sport maar kampt u met blessures? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Bij Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage kunt u terecht voor:

  • Een analyse tot de kern van uw klacht
  • Behandeling van klacht tot oorzaak
  • Specialistische fysiotherapeutische zorg
  • Het halen van uw doelen
  • Echodiagnostiek
  • Overleg met experts
  • Fysiotherapie combineren met (topsport)training
  • Aanwezig op avonden en zaterdagochtend
  • Sportspecifieke testen en Biodex-krachtmetingen
  • Second opinions

Interesse? Neem dan nu contact met ons op!
garage@kernpraktijken.nl
0299 32 01 75