• Onderwerpen

 • Strength and Conditioning
 • Challenge
 • Strength
 • Circuit Training
 • Pilates
 • Booty Pilates
 • Power Yoga
 • Yin Yoga
 • Vinyasa Revolution Yoga
 • Conditionele bokszaktraining
 • Technische bokszaktraining

Strength and Conditioning

De Strength & Conditioning trainingen hebben als doel een zo breed mogelijke prikkel op het lichaam te creëren. Dit doen we door een mooie combinatie tussen de verschillende aspecten van gewichtheffen, krachttraining, conditietraining. Ieder traint op eigen niveau.

Challenge

Dit is meer dan een training. Dit is een complete mindshift. Tijdens deze high-intensity workout verbrand je al snel 1000 calorieën. De up-beat muziek en energieke toptrainers zorgen ervoor dat je doorgaat en continue je grens verlegt. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. Alleen voor ervaren sporters.

Strength

Deze les is puur gericht op het opbouwen van meer spiermassa, kracht én je eigen zelfvertrouwen. Goed te doel voor elk niveau.

Circuit Training

Laagdrempelige training in de vorm van een circuitje van verschillende oefeningen voor het hele lichaam. Ideaal voor de beginnende sporter.

Pilates

Pilates oefeningen geven je slanke, strakke spieren en doen meer dan je er goed uit laten zien aan de buitenkant. Pilates oefeningen versterken de hele kern! Een sterke kern helpt je bij bijna alle andere fysieke activiteiten, of je nu een andere groepsles doet, zwemt of hardloopt. De voordelen van Pilates zijn ook merkbaar buiten de sportzaal. Een sterkere kern (transverse buikspier) beschermt je onderrug en verbetert je houding.

Booty Pilates

Tijdens deze Pilateslessen wordt er meer aandacht besteed aan de bilspieren!

Power Yoga

In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend. Aan het einde vindt altijd een ontspannende meditatie plaats met aansluitend nog ruimte voor een kopje thee.

Yin Yoga

In Yin yoga keer je naar binnen. We zoeken in onszelf, de houdingen en ons lichaam de ruimte en stilte op. Je verblijft 3 tot 5 minuten in 1 houding. Je laat de zwaartekracht je helpen om dieper in de houding te komen. Tijdens de 3 tot 5 minuten per houding onderzoek je jezelf, je gevoelens, je lichaam, focus je je op je ademhaling. Het helpt ons hoofd ook tot rust te komen.

Vinyasa Revolution Yoga

Een energieke en holistische benadering van Vinyasa yoga die het beste uit verschillende traditionele yoga stijlen aanvult met moderne en wetenschappelijk bewezen methodes en technieken.

We richten ons op spanningslijnen van spier en fascia om zo de natuurlijke uitlijning van het lichaam te herstellen. Dat doen we door middel van snelle dynamische bewegingen, stevige balans en langzame, stabiele poses waarin we kracht, uithoudingsvermogen en functionele mobiliteit vergroten om groei en optimaal herstel mogelijk te maken.

Conditionele bokszaktraining

Bokszaktraining is een leuke en dynamische manier om het hele lichaam te trainen, af te vallen en je conditie aanzienlijk te verbeteren. Zeer populair onder onze leden. Wat is er nou leuker dan een uur lang helemaal los te gaan op een bokszak.

Technische bokszaktraining

Tijdens de technische bokszaktraining wordt er meer aandacht besteed aan de juiste techniek achter het Muay Thai boksen. Je hebt je eigen bokszak of je werkt met z’n tweeën en voer je om de beurten de technieken uit. Ook deze trainingen zijn pittig maar uiteindelijk voel je je mega voldaan.

Ervaar BodyResults 7 dagen gratis

Probeer het zelf!

Ervaar 7 dagen gratis