“Van een hekel aan sporten naar een sportverslaving dankzij de trainers van BodyResults. Zelfs tijdens mijn zwangerschap tot 36 weken kunnen trainen door de extra aandacht en goede zorgen. De energie, de gezelligheid, het enthousiasme en de uitdagende lessen zorgen ervoor dat ik het liefst 5 keer per week met veel plezier train! Dank jullie wel.”

Cindy Muhren

“Alles wat je kan wensen in een gym komt tezamen binnen BodyResults.
Fantastische trainers, persoonlijke aandacht, een goede mix van groepslessen aansluitend op elk niveau en een zeer goede sfeer maken BodyResults voor mij tot de beste in Town!”

Lisanne Smit

“Door Body Results kan ik voor het eerst genieten van sporten en voel ik mij zowel fysiek als mentaal een stuk fitter. Nog nooit zo gemotiveerd geweest, mede dankzij hun aanpak en groepslessen!”

Layla Veerman

“Sporten in een sportschool vond ik nooit leuk, maar Body Results is geen ‘gewone’ sportschool. Er worden verschillende lessen aangeboden die om de drie weken weer veranderen. Met hele leuke en gezellige leden en personeel voel ik me hier helemaal thuis!”

Cindy Kes

“Ik heb gekozen om te trainen bij de Body Results omdat er altijd een positieve sfeer hangt. De persoonlijke aandacht is ongeëvenaard waarbij deskundig personeel altijd klaar staat om te helpen om je doelen te bereiken. Daarnaast is de sportschool nooit te vol, ongeacht de tijd op de dag waarop je traint, wat wel vaak het geval is bij andere sportscholen. Dit alles zorgt ervoor dat je volledig kan focussen om je doelen te behalen op de manier waarbij jij je prettig voelt.”

Nick Wulterkens

“Body Results is al 6 jaar mijn favoriete plek om te trainen. Met veel plezier en altijd persoonlijke aandacht. Fijne gevarieerde en afwisselende groepstrainingen daarom hoop ik zeker nog meer dan 6 jaar lid te mogen blijven.”

Manon van Setten

“Mijn conditie, kracht en doorzettingsvermogen is door het volgen van de lessen enorm verbeterd.”

Mark van der Ende

“Voorzien van aanvullende informatie over voeding en herstel en geladen met een bulk endorfine, verlaat je nergens anders de sportschool met zo’n voldaan gevoel!”

Marissa Veerman

“Mijn leven is veranderd doordat ik hier ben gaan sporten. Super begeleiding. Goede adviezen. Gewoon top.”

Angelien Schilder

“Naast het voordeel dat we allemaal fitter worden is het ook goed voor de teambuilding. Behalve het begeleiden van de training krijgen we ook goed advies over de juiste voeding. Na afloop van de training heb je echt een voldaan gevoel.”

Hein Koning – Administratiekantoor