Let op: momenteel zijn er nog 5 plekken beschikbaar bij Klaas, vol = vol!

Klaas werkt al lange tijd bij het OM maar heeft vorig jaar besloten om daarnaast met veel plezier een nieuwe uitdaging aan te gaan in BodyResults.

“Al vanaf jonge leeftijd hecht ik veel waarde aan gezondheid en een fit lichaam. Krachttraining is eigenlijk altijd al mijn passie geweest. Als gemotiveerd en (MILO) gecertificeerd personal trainer heb ik een hoge dosis kennis van de principes binnen de wereld van krachttraining. Ik ben ervan overtuigd dat in iedereen een atleet huist. Er liggen dus altijd positieve veranderingen op de loer. Mocht je hulp nodig hebben bij het behalen van je doelen of zoek je een goede stok achter de deur, weet dan dat ik je daar heel goed bij kan helpen. Met een goede mindset en focus op je doel zal succes een garantie zijn. Tot snel!”

Stel gerust je vragen!

Heb je vragen over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met mij, ik beantwoord graag al je vragen! Heb je behoefte om liever eerst even kennis te maken? Geen probleem, ik plan graag vrijblijvend een afspraak met je in. Bel ons via onderstaand nummer en hopelijk tot snel!

06-30381000

Of loop even langs de balie

Ik wil graag met Klaas Tuip werken aan mijn doelen!

Personal Training interesse