1. Home
  2. Berichten
  3. Body Results tekent sponsorcontract bij AV Edam

Blogs

Body Results tekent sponsorcontract bij AV Edam

16 jan, 2018

De Vestingloop van AV Edam heeft met ingang van de editie van 2018 een nieuwe sponsor. Sportschool Body Results heeft zich voor de komende drie jaar aan de vereniging verbonden.

Michel Snoek: “Body Results is een unieke sportschool in Volendam. Dit komt door de persoonlijke aandacht en begeleiding die wij geven tijdens de trainingen. Wij willen mensen laten voelen hoe lekker trainen kan zijn. Door kennis en ervaring zorgen wij voor het beste resultaat. Wij geloven daarbij in een persoonlijke aanpak.

Door sponsoring van lokale evenementen en verenigingen willen wij meer mensen motiveren en laten voelen hoe lekker en gezond sporten kan zijn. Een samenwerking met de AV Edam is voor ons een logische keuze. Dit is een hechte vereniging met ervaren trainers. Hardlopen is een mooie manier om fit te blijven. Zolang dit op een goede manier gebeurt en je lichaam er sterk en belastbaar genoeg voor is. Hier kunnen wij bij helpen. Wij gaan trainingen aanbieden speciaal gericht voor hardlopers om blessurevrij te blijven en beter te presteren.

Wij zijn trots dat we de nieuwe naamgever van de ‘Body Results Vestingloop’ zijn. Alle leden van Body Results mogen gratis meedoen met dit prachtige hardloop evenement. Meer informatie volgt nog natuurlijk.”

AV Edam is uiteraard zeer blij met de komst van deze nieuwe sponsor en hoopt op een langdurige en intensieve samenwerking.