Samen trainen is samen resultaat!

“Wist je dat je ook samen met een vriend(in) kan trainen met een personal trainer?”

Samen met een vriend(in) persoonlijke begeleiding krijgen op het gebied van voeding, training en levensstijl door een personal trainer in BodyResults!

Zo hebben jullie beiden een stok achter de deur om regelmatig te komen sporten. Naast dat het leuker is om samen te sporten dan alleen, scheelt het ook in kosten en we zullen ieder op zijn of haar eigen niveau begeleiden.

Naast de vakmensen van Consistency is onze topper Dano sinds het afronden van zijn opleiding als sport- en bewegingscoördinator bij ons begonnen als Personal Trainer. Daarbij is hij gediplomeerd ‘MILO’ en ‘Menno Henselmans’ Personal Trainer en is hij momenteel nog bezig met een aanvullende opleiding genaamd: “Nutrition & Program Design for Trainability”. Dit stelt hem in staat om een nog betere trainer te worden en de mensen bij BodyResults te helpen op een hoger niveau.

“Bij mij krijg je een “no bullshit” aanpak. We kijken naar je voeding en levensstijl en onderzoeken hoe we deze kunnen aanpassen om de juiste keuzes te maken. Ik leer je alles wat je wilt weten over training en voeding. Krachttraining is niet alleen voor atleten of bodybuilders; het gaat om sterker worden, zowel mentaal als fysiek. Het betekent je grenzen durven opzoeken, beter kunnen omgaan met stress en minder last hebben van pijntjes. Kortom, ik help je om het beste uit jezelf te halen.”

Dano gaat graag samen met jullie aan de slag! Hij zal jullie begeleiden om een sterker, gezonder en een gelukkiger leven te krijgen. Wil je graag samen of alleen personal training krijgen van Dano of één van onze andere personal trainers? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 0299-203357 of vul het contactformulier op onze website in. Dan zullen we al je vragen direct beantwoorden en dan kun je direct aan de slag bij BodyResults.

Contact opnemen

Word nu lid!

BodyResults is hoogwaardig, veelzijdig en persoonlijk. Ervaar hoe lekker trainen kan zijn.

Gratis proefweek