1. Home
  2. Berichten
  3. BodyResults gaat verhuizen

Blogs

BodyResults gaat verhuizen

11 jun, 2019

Over 3 weken is het dan eindelijk zover. Na jaren van zoeken, nadenken en voorbereiden en zoeken en nadenken en voorbereiden en nadenken gaat BodyResults verhuizen naar een nieuw adres, Christiaan van Abkoudestraat 2 in Volendam.

Nu kunnen we jullie écht laten voelen hoe lekker trainen kan zijn. Naast de beste groepslessen van de wereld krijgen we nu ook ruim 400m2 ‘open gym’ ruimte waar de hele dag zelfstandig getraind kan worden. Wij zorgen voor de beste trainingsschema’s en een trainer die op de piekuren door de zaal loopt om je te helpen.

Daarbij krijgen we nieuwe groepslessen! Waaronder ook 30-minuten-lessen, (denk aan Core-/Buiktraining) zodat je de lessen eventueel kan combineren met je eigen kracht- of cardioprogramma.

Er komt een prachtige yogaruimte waar dagelijks op meerdere tijden Yoga- en Pilatustrainingen zullen worden gegeven. En er is ruimte voor seminars waar we regelmatig interessante onderwerpen zullen bespreken. Dit alles gekoeld met airco voor de warme dagen.

Aan de receptie serveren we straks verse shakes en in de kleedkamers krijgen we infraroodcabines. De straling van infrarood in de cabine zorgt voor natuurlijke warmte en diepdoordringende pijnverlichtende straling. Onze infraroodsauna’s hebben full-spectrum stralers die spier- en gewrichtspijnen verlichten.

Ook krijgen we in de ochtenduren kinderoppas. Wij hebben een samenwerking met kinderdagverblijf Bambi Volendam. Hun professionele pedagogisch medewerkers zorgen voor de oppas op de kinderen gedurende de training of groepsles. Inschrijven voor kinderoppas kan gewoon via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen. Maximaal 1 uur. We beginnen voorzichtig met 2 uurtjes op maandagochtend en 2 uurtjes op woensdagochtend. Mochten we zien dat er meer vraag naar is, kunnen we dit heel makkelijk uitbreiden.

Word nu lid en profiteer van onze verhuisaanbieding!

Word lid per 1 juli en krijg de rest van je leven 15% korting (zolang je lid blijft) op je all-in abonnement. Lid worden per 1 augustus is 10% korting en lid worden per 1 september is levenslang 5% korting.

Kortom, normaal gesproken betaal je voor het all-in lidmaatschap 65,- per maand en als je:

Start 1 juli 55,25 per maand
Start 1 augustus 58,50 per maand
Start 1 september 61,75 per maand

Je betaalt eenmalig 49 euro voor het kickstart pakket. Hiervoor krijg je ook:

-De eerste maand gratis koffie en thee
-De eerste maand gratis eiwitshakes
-Gebruik E-gym apparatuur en een persoonlijk trainingsschema
-Voucher van 20 euro voor Personal Training

Lid worden is heel gemakkelijk. Ga naar onze website www.bodyresults.nl en kies het abonnement naar keuze. Wij nemen daarna snel contact met je op.

Oh ja, voor studenten en 55-plussers hebben we een apart abonnement aangemaakt met een blijvend lage prijs van 55,- euro per maand.

Tot snel!