1. Home
  2. Berichten
  3. BodyResults start met groepslessen buiten en verdere compensatie abonnementen

Blogs

BodyResults start met groepslessen buiten en verdere compensatie abonnementen

7 mei, 2020

Beste BodyResulters,

Helaas hebben we gisteravond niet het nieuws gekregen waar wij en onze branchevereniging eigenlijk wel vanuit gingen. Zoals het er nu voor staat mogen we pas vanaf 1 september binnen weer aan de slag in onze sportschool.

Persoonlijk geloven wij dat dit niet zal standhouden en dat we weer veel eerder open mogen. Bij ons is het schoner dan in een ziekenhuis.

In ons protocol is geregeld hoe lessen moeten worden gepland zodat er niet te veel bezoekers tegelijk naar binnen komen, hoe ze afstand van elkaar moeten houden en hoe en wanneer er extra moet worden schoongemaakt. Je kunt elkaar bijna niet tegenkomen en wij als professionals kunnen erop toezien dat de lessen veilig en verantwoord worden gegeven.

Er is gelukkig ook goed nieuws gekomen, we mogen vanaf maandag 11 mei weer met 10 volwassenen sporten buiten. Daar gaan we meteen mee aan de slag.

Ons 1 op 1 rooster wordt vanaf maandag VERVANGEN door een 1 op 9′ rooster. Zo kunnen we dus 9x zoveel mensen ontvangen. De credits voor de 1 op 1 Personal Training hou je dus nog tegoed voor als we weer helemaal open mogen. Als je je al had ingeschreven voor aankomende weken wordt dit credit weer teruggezet op je account.

Vanaf maandag 11 mei zullen we dagelijks bij ons achter de garage 12 groepslessen geven voor 9 personen. Daarbij gaan we ook meerdere keren per week bootcamp training geven bij de ijsbaan. Uiteraard zorgen we voor voldoende afstand en houden we ons aan de strikte richtlijnen van het RIVM. Inschrijven voor deze groepslessen gaat gewoon met je abonnement, heb je een onbeperkt abonnement dan kan je je onbeperkt inschrijven. Hou er natuurlijk wel een beetje rekening mee dat iedereen graag mee wil doen.

Het nieuwe rooster komt uiterlijk vanmiddag online. Je kan kiezen uit 4 verschillende trainingen:

STRENGTH = dit is een pure kracht les, gericht op het shapen van je lichaam en de opbouw van kracht & spiermassa.

STRENGTH & CONDITIONING = dit is een combinatie van kracht- en conditietraining zoals jullie gewend zijn van deze lessen.

CHALLENGE = De Challenge en de HIIT gecombineerd. Voornamelijk een les voor het krachtuithoudingsvermogen. Met veel herhalingen en weinig rust worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd.

BOOTCAMP = Rennen, springen, opdrukken, sit-ups, jerrycans met water, touwen, laat je verrassen!

Dus om de maandag als voorbeeld te gebruiken qua tijdsindeling:

07.30 CHALLENGE
08.30 CHALLENGE
09.30 CHALLENGE
10.30 CHALLENGE

12.30 S&C
13.30 S&C
14.30 S&C
15.30 S&C

17.30 STRENGTH
18.30 STRENGTH
19.30 STRENGTH
20.30 STRENGTH

Een les duurt ongeveer 50 minuten en dagelijks worden de lessen gewisseld van ochtend, middag of avond.

Zo kunnen we ons aanbod vanaf maandag weer voor een groot deel uitbreiden. We hopen jullie, onze leden, op deze manier toch weer wat meer te bieden.

We willen jullie laten weten dat we enorm veel waardering en respect hebben voor alle leden die ons de afgelopen maanden zijn blijven steunen. Begrip voor elkaar is ontzettend belangrijk in deze tijd. We snappen heel goed dat niet iedereen de komende maanden gebruik wil maken van de groepslessen die we nu kunnen aanbieden, zonder de andere faciliteiten die jullie van ons gewend zijn. Ook begrijpen we dat de financiële situatie voor veel van onze leden onzeker begint te worden.

Minister president Rutte heeft gister aangegeven dat er extra steun maatregelen komen voor de sportscholen vanwege de extreme maatregelen. We hebben gister contact opgenomen met onze schuldeisers om uitstel van betaling aan te vragen voor de aankomende maanden.

We gaan er dus vanuit dat er uiteindelijk een extra steunpakket vanuit de overheid komt. Daarom willen we jullie de volgende regeling aanbieden voor de maanden juni, juli en augustus of eerder als we weer binnen aan de slag mogen. We hopen het zo op een redelijke manier samen te kunnen oplossen.

1. Maak je geen gebruik van de buiten groepslessen of andere faciliteiten aankomende maanden? Of ben je niet in staat te betalen? Boek dan je geld terug via internet bankieren. Je lidmaatschap staat die maanden dan als het ware gepauzeerd.

2. Ga je wel gebruik maken van de ‘buiten groepslessen of andere faciliteiten maar kan/wil je op dit moment je lidmaatschap niet geheel meer betalen willen we je 50% korting aanbieden op je lidmaatschap. Stuur een mail naar info@bodyresults.nl.

3. Ga je gebruik maken van de ‘buiten groepslessen of andere faciliteiten en kan/wil je ons steunen door WEL je hele lidmaatschap door te blijven betalen, dan krijg je voor iedere maand die je tijdens de sluiting volledig hebt betaald een Personal Training op maat als we weer open zijn.

De compensatieregeling voor de maanden april en mei blijven zoals ze waren. Hiervoor krijg je onder andere 1,2 maanden volledig vergoed verspreid over het jaar 2021. De rest van compensatieregeling voor de maanden april en mei kan je hier terug vinden: https://www.bodyresults.nl/berichten/bodyresults-gaat-de-leden-financieel-compenseren/

We hopen op jullie begrip en hopelijk tot snel. Blijf fit en gezond.

Veel liefs van het hele team van BodyResults.