1. Home
  2. Berichten
  3. BodyResults tijdelijk gesloten vanwege Coronavirus

Blogs

BodyResults tijdelijk gesloten vanwege Coronavirus

15 mrt, 2020

Vanwege de snelle verspreiding van het Coronavirus heeft de overheid vandaag besloten dat alle sportclubs samen met de scholen en de horeca moeten sluiten. Dit volgt op de dringende adviezen vanuit de medische wereld. Helaas is het niet anders dat wij onze deuren voorlopig ook zullen sluiten. Dit in het grote belang van de gezondheid van ons allemaal.

Tijdens deze periode zullen wij natuurlijk niet stil gaan zitten. Vanaf morgen, maandag 15 maart, zullen we dagelijks een leuke ’thuis’ les maken voor degenen die fit en klachtenvrij zijn, zodat je thuis of buiten alsnog lekker een uurtje kan trainen. De lessen zullen via youtube beschikbaar zijn. De link posten we via Facebook. Ook zullen we deze periode de sportschool schoonmaken zoals nooit tevoren.

Graag willen we onze leden ook compenseren voor deze vervelende maatregelen. Daarom bieden we alle leden een extra Personal Training sessie van 40 minuten èn een InBody meting aan vanwege de overlast. Inplannen kan vanaf het moment dat we weer open mogen.

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.