1. Home
  2. Berichten
  3. Even voorstellen, onze nieuwe trainer Chris Butter

Blogs

Even voorstellen, onze nieuwe trainer Chris Butter

5 okt, 2020

Even voorstellen, dit is Chris Butter.

Chris is een vakman in hart en nieren. Hij is 21 jaar oud en komt uit Volendam.

Na het behalen van zijn propedeuse fysiotherapie bij Thim van der Laan heeft hij 2,5 jaar geleden de overstap gemaakt naar Personal Trainer. Dat doet hij sindsdien met veel passie en plezier. Vanaf 1 oktober is Chris full-time bij BodyResults te vinden. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee 🙂

In de afgelopen 2,5 jaar heeft hij verschillende opleidingen gevolgd om zoveel mogelijk van het trainersvak te leren. Ook is hij deze maand, samen met de rest van de trainers van BodyResults, gestart met de MILO Advanced Personal Trainer opleiding. Deze opleiding duurt 10 maanden en wordt in-house gegeven in BodyResults. Hiermee houden we alle trainers up to date van de laatste ontwikkelingen over training, voeding en gezondheid.

Chris kom je tegen tijdens de InBody metingen, de eGym instructies en de Personal Trainingen. Ook kan het zijn dat hij af en toe achter de receptie te vinden is of voor de groep staat tijdens een groepsles.

Bij alle abonnementen van BodyResults begin je na je inschrijving met 3 afspraken waarbij wij je op weg helpen en je altijd weet wat je moet doen.
1. InBody Meting
2. eGym instructie / krachttesten
3. Fitness instructie + trainingsschema op maat

Daarna bieden wij je èlke 2 maanden een sessie van 40 minuten met een gecertificeerde Personal Trainer, zonder extra kosten 🙂

Hopelijk tot snel en een fijn weekend