1. Home
  2. Berichten
  3. Geen mondkapjes tijdens het sporten!

Blogs

Geen mondkapjes tijdens het sporten!

1 dec, 2020

Vanaf vandaag zijn mondkapjes verplicht in alle publieke ruimtes. Maar goed nieuws voor de sportscholen, tijdens het sporten hoef je GEEN mondkapje te dragen. Ook niet als je van toestel naar toestel loopt!

Dus alleen BIJ DE RECEPTIE (wat tevens de wachtkamer voor de patiënten van de fysio’s is) en BOVEN IN DE GANG BIJ DE SCHOONHEIDSSPECIALISTES willen we van jullie vragen om je aan de verplichting te houden en even een mondkapje te dragen.

Omdat wij als gezondheidscentrum mensen met verschillende medische klachten ontvangen willen we het voor iedereen zo veilig mogelijk maken. Gelukkig hebben we veel oppervlakte en kunnen we daarom iedereen de ruimte geven om veilig te trainen.

Bovendien hebben we een splinternieuw ventilatiesysteem en hebben we onlangs de voordeur vervangen voor een automatische schuifdeur en een aantal extra ramen geplaatst voor meer natuurlijke ventilatie.

Voor meer informatie over het dragen van mondkapjes in sportscholen en andere gerelateerde vragen kan je kijken op de website van onze branchevereniging NL-Actief:

Veel gestelde vragen Protocol