1. Home
  2. Berichten
  3. Geleidelijke heropening door trainingen in de buitenlucht

Blogs

Geleidelijke heropening door trainingen in de buitenlucht

29 apr, 2020

Vanaf volgende week begint het er weer wat positiever uit te zien! πŸ™‚

Na goed overleg met de gemeente zijn we overeengekomen dat we 1 op 1 training mogen geven op de openbare parkeerplaatsen BUITEN achter onze garage. Dus maximaal 1 trainer met 1 klant. Wel onder STRIKTE voorwaarden en uiteraard via de richtlijnen van het RIVM. Maar ook met de kwaliteit en personal touch die je van ons gewend bent.

Graag willen we al onze leden uitnodigen voor deze β€˜1 op 1’ buiten training πŸ™‚

Het wordt een hele klus om iedereen in te plannen maar we gaan ons best doen. We proberen dagelijks van 07.00 tot 22.00 door te werken om zoveel mogelijk leden te kunnen trainen. En mocht het regenen, dan zorgen wij voor een afdakje.

Vanaf volgende week komt er een nieuw β€˜1 op 1 Training’ rooster in de app te staan. Via dit rooster kan je jezelf inplannen. Iedereen heeft nu 2 credits om je in te kunnen schrijven via de app. Volgende week krijgt iedereen daar nog een credit extra bij!

Tijdens de 1 op 1 training kan je kiezen uit verschillende trainingen. Zoals bijvoorbeeld een uitdagende Challenge training of een lekkere Strength and Conditioning training. Wij maken er een leuke training van.

Ander goed nieuws is dat het RIVM heeft besloten dat kinderen tot en met 18 jaar weer georganiseerd mogen sporten. Uiteraard ook onder strikte voorwaarden. We zijn in afwachting van de gemeente voor een geschikte buitenlocatie. Hier krijgen we hopelijk snel bericht van.

Als we toestemming van de gemeente hebben gekregen willen we 3 leeftijdsgroepen opzetten. 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar.

Al onze LEDEN van 15 t/m 18 jaar kunnen dan meedoen met een ouderwetste groepsles, maar dan buiten en met de strikte richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast mogen de kinderen van onze leden in de leeftijd 9 t/m 14 gratis meedoen met de KidsFun trainingen die we daarvoor gaan opzetten. Hier snel meer informatie over.

Zoals we afgelopen dinsdag hebben begrepen van de premier, mogen we in ieder geval tot 19 mei nog steeds geen mensen ontvangen IN onze sportschool. We krijgen gelukkig wel wat positieve geluiden vanuit onze branchevereniging. Dus laten we hopen op het beste en dat we snel ook weer binnen mogen opstarten.