1. Home
  2. Berichten
  3. Groepslessen mogen weer! :)

Blogs

Groepslessen mogen weer! :)

18 nov, 2020

Goed nieuws gisteravond, vanaf morgen mogen we de groepslessen weer oppakken! 🙂

Vanaf morgenochtend (donderdag 19 november) zullen de regels weer gelden zoals ze dat 2 weken geleden ook deden.

Voor de groepslessen geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, eventueel verdeeld over kleinere groepjes van maximaal 4 personen. Onze groepslessen bestaan uit maximaal 16 personen en in de yogazaal uit maximaal 14 personen. Zo kunnen we meer dan voldoende afstand houden.

Kijk vanaf morgen dus weer goed op de app of je INGESCHREVEN staat voor de lessen. Als je komt trainen in de FITNESSZAAL BOVEN of in DE GARAGE hoef je je NIET IN TE SCHRIJVEN.

Als je meedoet met een groepsles, zowel boven in de yogazaal of beneden in de krachtzaal willen we je vragen om je jas en tasje mee te nemen naar de zaal en daar je schone schoenen aan te trekken. Na de les hoef je dan niet meer naar de kluisjes en kan je dan door de schuifdeur naar buiten gaan. De deelnemers van de groepslessen boven in de yogazaal kunnen via de garagetrap naar beneden en dan via de achterdeur in de garage naar buiten.

Ook in de fitnesszaal boven en in de garage mogen per ruimte tegelijkertijd maximaal 30 personen aanwezig zijn. Het komt bijna nooit voor dat er tegelijkertijd zoveel mensen zijn, maar voor de zekerheid gaan we dit de aankomende dagen bijhouden.

Van de horeca kun je deze weken helaas geen gebruik maken. We mogen wel een shake of smoothie meegeven to-go. Ook mogen de kleedkamers en douches nog niet gebruikt worden. Zorg dus dat je aangekleed en ready to go binnen komt.

Nogmaals zijn we dankbaar voor het vertrouwen van de overheid. Laten we hier samen goed mee om gaan.

*Houd voldoende afstand van elkaar.
*Was en/of desinfecteer regelmatig je handen
*En blijf thuis bij verkoudheid- en/of griepklachten (laat jezelf testen)