1. Home
  2. Berichten
  3. Kickboks updates!!

Blogs

Kickboks updates!!

7 okt, 2021

Na het succes van vorig jaar en de vele verzoeken kunnen we nu eindelijk aankondigen dat we dinsdag 26 oktober starten met een nieuwe 8-weekse cursus Muay Thai boksen voor beginners! Deze wordt gegeven door Ferry Duwel. Snel hierover meer informatie!

Vanaf aankomende maandag zal de maandagavond les van Bas een uur vroeger beginnen. Van 18.00 tot 19.00. Op verzoek van Bas blijft dit vanaf nu elke week zo. De les wordt een echte kickboks les. Er wordt dus geoefend met, én op elkaar. Scheenbeschermers én een bitje zijn dus een must om mee te kunnen doen.

Vanaf volgende week hebben wij hier leen handschoenen liggen voor introducees! Heb je dus een vriend of vriendin die interesse heeft om een van de bokslessen te proberen? Neem die gezellig mee en wij zorgen voor de handschoenen.

Speciaal voor de beginnende kickboksers (maar net zo goed voor de meer ervaren sporter) zullen we vanaf nu 1 keer per 6 weken de zaterdagochtend les aanpassen naar een échte basisles. Zo kunnen nieuwe leden die interesse hebben in een try-out, een les inplannen waarin ze kunnen ervaren hoe leuk een bokstraining eigenlijk is. Doe je al wel regelmatig met de bokstrainingen mee? Dan is deze les net zo belangrijk, back to the basics! Welke data de zaterdaglessen worden aangepast naar een basis les is terug te zien in het lesrooster op de app.

Tot snel!