1. Home
  2. Berichten
  3. Mike Goede start met Urban Dance Class in BodyResults

Blogs

Mike Goede start met Urban Dance Class in BodyResults

29 okt, 2020

Dit is Mike Goede. En Mike komt zijn Urban Dance Class geven in BodyResults. 😃

Elke vrijdag:
19.00 Urban Dance Class beginners
20.00 Urban Dance Class advanced

En elke zaterdag:
12.30 Urban Dance Class beginners
13.30 Urban Dance Class advanced

Wij willen jou laten voelen hoe lekker het is om te trainen en om fit te zijn. Hoe handig is het om je danslessen te combineren met een sportschool en een yogastudio, onder één lidmaatschap. Meld je aan op onze website voor een gratis proefweek en ervaar het zelf, kosteloos en vrijblijvend. 😊

Mike stelt zich voor! 😀

“Mijn naam is Mike Goede, ik ben 25 jaar oud en werk als professioneel danser en model nationaal en internationaal.
Ik ben tijdens mijn 4 jarige studie aan Lucia Marthas in Amsterdam begonnen als uitvoerend danser. Dit was niet helemaal de bedoeling, maar ik moest de connecties hebben om uiteindelijk fulltime te kunnen werken zodra ik afgestuurd was.

Nadat ik in 2017 afstudeerde ben ik fulltime gaan werken als danser en model. Ik heb mogen werken voor onder andere: Nike, The voice of holland, de Toppers, The masked singer en nog veel meer.

Vorig jaar ben ik verhuisd naar Los Angeles om daar verder aan mijn carrière te werken. Ik heb in LA mogen werken met Ariana Grande, The black eyed peas, Tyga & Paris Hilton. Dit was waar ik mijn geluk vandaan haalde en waar ik me hele leven voor gewerkt had. Helaas moest ik dit achter mij laten vanwege Corona en ben ik weer terug verhuisd naar Nederland.

Wat ik het aller fijnst vind aan dansen en het werken in de entertainment is dat ik nooit het gevoel heb dat ik echt aan het werk ben. Dansen is iets wat ik het liefst de hele dag doe, als je dan die mogelijkheid krijgt om dat ook daadwerkelijk elke dag te doen fulltime en daarmee ook nog de kost verdien is dat het fijnste gevoel wat niet te omschrijven is.

Buiten het dansen om ga ik zelf ook nog 5/6 keer per week naar de sportschool om in shape te blijven. Hierbij heb ik ook nog een nieuwe hobby gevonden en dat is padellen. Wat ik sinds 2/3 maanden geweldig vind!

Ik hoop jullie snel te zien in mijn Urban Dance Class 😃”