1. Home
  2. Berichten
  3. Nieuwe groepsles ‘Brazilian Booty Pump’

Blogs

Nieuwe groepsles ‘Brazilian Booty Pump’

8 sep, 2020

Vanaf 15 september komt ook Booty Queen Diamanta Kock ons team versterken! šŸ™‚

Mijn naam is Diamanta L. Kock aka The Enter-Trainer. Ik ben op Aruba geboren, 37 jaar oud en woon al 10 jaar in Nederland. Ik profileer mezelf door professionalisme, flexibel te zijn, gepassioneerd te blijven en andere daarmee te motiveren. Naast een carriĆØre in fitness ben ik ook werkzaam als performance coach en ben oorspronkelijk entertainer.

Ik ben 4 jaar werkzaam als zelfstandig personal trainer, les docent en les coƶrdinator. Ik zou dit jaar met een online programma les en personal trainingen geven om in het buitenland te kunnen optreden met mijn band, maar dat is helaas in deze nieuwe tijden even niet meer mogelijk. Nu heb ik bij BodyResults een mooie nieuwe uitdaging en een prachtige werkomgeving gevonden. Een omgeving waar ik vooralsnog een impact kan maken op het leven van mensen. In dit geval niet met mijn muzikale boodschap maar met mijn expertise in gezond en fit leven.

Ik ben in het bezit van de volgende fitness certificaten:

NASM – Corrective Exercise Specialist
Pilates Flex (level 4 instructeur)
Body Building A (Fem)
Brazilian Body Work & Transformation Coach (Goddess Gym Brazil)

Vanaf 15 september starten mijn lessen in BodyResults. De Brazilian Booty Lift/Pump in de studio boven en de Booty Sculpting in de krachtzaal beneden.

Dinsdag
18.00 Brazilian Booty Lift/Pump
19.00 Brazilian Booty Lift/Pump
20.30 Booty Sculpting

Zaterdag
10.00 Brazilian Booty Lift/Pump
11.00 Brazilian Booty Lift/Pump

Brazilian Booty Lift/Pump

Deze onderlichaam georiĆ«nteerde hardcore ‘Amazona’ workout zal je billen, taille en benen verstevigen en vormen. In deze les gaan we voor de BURN! We werken zonder zware gewichten maar gebruiken weerstand banden, fitness ballen en matten voor diverse routines. Op opzwepende Latin Pop en Baile muziek gaan we bootcamp style vet verbranden en de billen vormen! Deze training zorgt voor het activeren van endorfines, dopamine en het metabolisme, wat leidt tot meer verbrande calorieĆ«n en een leuke ervaring.

Booty Sculpting

Tijdens deze lessen worden diverse oefeningen gegeven die gericht zijn op lower-body shaping. Jouw houding en spierkracht wordt verbeterd met specifieke FEM gewicht-lift en core routines waar we track voor track op Braziliaanse opzwepende muziek elke spiergroep trainen. We werken met steps, dumbells, matjes en stangetjes met schijven. De ervaring is zo leuk dat je vergeet dat je hard aan het sporten bent. De combinatietraining zorgt voor verhoogde spieropbouw en vetverbranding tegelijkertijd, wat leidt tot een strak gevormd figuur op een snelle maar gezonde manier.