1. Home
  2. Berichten
  3. Onze nieuwe huisgenote E-Cosmetics by Esther!

Blogs

Onze nieuwe huisgenote E-Cosmetics by Esther!

29 jun, 2020

Vanaf 1 juli mogen we met veel trots onze nieuwe huisgenoot verwelkomen 🙂

Naast onze schoonheidsspecialistes Anja en Ella van AE Skin and Beauty en onze manicurespecialiste Gohar van Nail and Beauty by Go komt Esther Tol van E-Cosmetics by Esther het plaatje compleet maken met het aanbrengen van permanente make-up en Meso Therapie. Een mooie combinatie van vaktoppers die elkaar zullen aanvullen en versterken.

Esther stelt zichzelf voor:

🌸Permanente make-up weerstaat elke zweetdrup.🌸

🌸E-Cosmetics by Esther creëert bij jou, de perfecte eyeliner of eyebrow.🌸

Mijn naam is Esther Tol, oprichtster van E-Cosmetics by Esther. Ik ben gespecialiseerd in permanente make-up, ook wel PMU genoemd. Dankzij PMU bent u dag en nacht verzorgd, zonder dat u make-up nodig heeft. Met PMU helpt u de natuur een handje.

Na mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste, wilde ik me graag verder specialiseren in visagie en permanente make-up. Ik ben vervolgens naar Parijs gegaan, waar ik de Internationale Privé Academie Jean Fleurimon heb afgesloten met een diploma als International Make Up Artist.

Als perfectionist zoek ik altijd naar manieren om nóg beter te worden. Daarom ben ik mijzelf gaan specialiseren in permanente make-up. Na ook daarin een privé opleiding met een diploma te hebben afgesloten, ben ik fulltime actief onder de naam E-Cosmetics by Esther.
Het is voor een permanente make-up specialiste een pré, om ook een visagie opleiding te hebben gevolgd. De symmetrie en make-up know how spelen namelijk een essentiële rol.

Ik behandel iedere klant, op die manier zoals ik zelf graag behandeld wil worden. En geef veel persoonlijke aandacht. Tijdens het intake gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee, bespreken we uitgebreid de wensen en verwachtingen. Ook geef ik daarbij mijn persoonlijke en deskundige advies.

Uiteraard werk ik met GGD goedgekeurde apparatuur en pigmenten. Mijn praktijk is aangesloten bij de GGD en ik werk volgens de verplicht gestelde hygiëne richtlijnen van het LCHV.

Tot gauw bij Body Results!