1. Home
  2. Berichten
  3. Top kwaliteit eiwit shake, nu tijdelijk voor € 22,-

Blogs

Top kwaliteit eiwit shake, nu tijdelijk voor € 22,-

6 jan, 2021

Top kwaliteit eiwit poeder, vanille smaak. Nu tijdelijk €22,- per pot! Wij komen langs om ze te bezorgen 🙂

Eiwitten zijn belangrijk voor iedereen. Het zijn de bouwstoffen van het lichaam. Een dieet dat rijk is aan eiwitten zorgt voor een goede gezondheid, gezond gewichtsverlies en betere prestaties. Daarbij zorgt het dat je spiermassa behouden blijft tijdens het afvallen.

Als je wilt afslanken, moet je zorgen voor een calorietekort. Dit kan echter gepaard gaan met een hongergevoel en lekkere trek wat het vaak erg lastig maakt. Het eten van meer eiwitten kan hierbij helpen. Eiwitten verzadigen goed en geven je sneller een vol gevoel na een maaltijd. Dit alles zorgt ervoor dat je het beter vol houdt en gedurende de dag vaak minder eet.

Omdat het voor veel mensen moeilijk is om voldoende eiwitten alleen uit voeding te halen is een eiwitshake een goede en makkelijke manier om toch voldoende eiwitten binnen te krijgen. Het nadeel van bijvoorbeeld chocomel als extra eiwit is dat daar ook veel extra calorieën aan suikers en dergelijke in zitten. Dat maakt het afslanken weer moeilijker.

Onze eigen Athletes Results shake bestaat uit puur whey eiwit met wat extra vitamine C.

Door de toevoeging van vitamine C wordt het immuunsysteem en de weerstand ondersteund tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Ook heeft vitamine c een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en is het goed voor het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Daarbij kan het innemen van vitamine C helpen om spierpijn te verzachten.

Stuur een mail naar info@bodyresults.nl en wij nemen contact met je op.