1. Home
  2. Berichten
  3. Vanaf 1 juli weer helemaal open!

Blogs

Vanaf 1 juli weer helemaal open!

28 jun, 2020

Jawel, het is gelukkig bijna zover. Vanaf woensdag 1 juli zijn we weer helemaal OPEN!

1 juli is toch een speciale dag, vorig jaar gingen we namelijk ook op 1 juli open. Dit keer doen we het gewoon opnieuw, maar nu nog beter 🙂

Even een paar updates, we zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor onze ‘heropening’.

Laten we beginnen met Corona. De belangrijkste aandachtspunten voor sportscholen zijn goede ventilatie, voldoende afstand bewaren en een goede hygiene.

Ons ventilatiesysteem is vorig jaar splinternieuw geïnstalleerd en voldoet ruim, RUIM, aan de norm. Onze ruime trainingszalen met dakramen of grote rol- en schuifdeuren zorgen voor veel schone buitenlucht om zo veilig mogelijk te kunnen sporten.

Om voldoende afstand te kunnen creëren tussen de sporters hebben we een aantal toestellen naar de garage verplaatst. Dit biedt voldoende ruimte en de garage is immers de best geventileerde ruimte van het pand. Roldeuren open en het is alsof we buiten staan. De eGym toestellen hebben we een stuk verder uit elkaar gezet.

Qua hygiene blijven we doen wat we altijd al deden, schoon is ook ècht schoon. In de sportschool staan op meerdere plekken automatische dispensers met desinfecterende gel. En samen moeten we ervoor zorgen dat we de toestellen na gebruik even schoonmaken. Vergeet ook geen handdoekje mee te nemen naar de sportschool.

Omdat er op geen moment meer dan 100 personen tegelijkertijd in de sportschool zullen zijn, hoef je niet te reserveren voor de Fitness/Open Gym. Je kan dus gewoon zonder afspraak komen trainen. Je moet WEL je bandje meenemen om jezelf aan te melden bij het toegangspoortje zodat we weten wie er binnen zijn (geweest).

Voor de lessen moet je jezelf WEL van te voren inschrijven via de app, zoals we dat altijd al deden. De nieuwe roosters staan online, je kan jezelf vanaf nu dus inschrijven voor de groepslessen vanaf 1 juli.

De afgelopen weken draaiden we 76 groepslessen per week. En het was nog druk ook, weer of geen weer. Daarom hebben we besloten om ook in het ‘binnen’ rooster extra lessen in te plannen. Ook komen er extra bokszaktrainingen in het rooster te staan. Hou het rooster dus goed in de gaten via je app.

Aankomende dinsdag 30 juni zijn er geen buitenlessen. Alleen de bokszaktraining gaat door. Wij gaan dan de laatste voorbereidingen treffen zodat alles klaarstaat voor de ‘heropening’ van woensdag.

De kleedkamers en douches mogen we gelukkig ook weer gebruiken. Dus na het sporten kan je weer genieten van een goede douche en eventueel een bezoek aan de infrarood sauna. Zorg wel dat je ook in de kleedkamer 1,5 meter afstand houdt.

Vanaf nu is de voordeur de enige ingang van de sportschool. Zo hebben we goed overzicht van alle binnenkomende gasten. Het toegangspoortje is daarom ook verplaatst naar de andere kant van de bar, bij de voordeur. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de toiletten en de herenkleedkamer nu veel beter bereikbaar zijn vanuit de trainingsruimten.

Onze koffie/smoothie bar wordt ook opnieuw ingedeeld. In plaats van de grote leestafel komen er meerdere gezellige kleinere tafeltjes zodat we onze gasten beter kunnen verdelen over de beschikbare ruimte. Bovendien gaan we het een stuk gezelliger maken 🙂

Nogmaals willen we zeggen dat we de steun en loyaliteit van jullie, onze leden, ENORM waarderen. De aankomende weken komen we met meer updates en vernieuwingen. Samen gaan we er de rest van het jaar een topjaar van maken. We zien elkaar snel weer 🙂

Veel liefs, het hele team van BodyResults