1. Home
  2. Berichten
  3. We gaan ook binnen weer open 19 mei!

Blogs

We gaan ook binnen weer open 19 mei!

13 mei, 2021

Woehoe!

Vanaf volgende week woensdag mogen we weer binnen sporten!

Eindelijk gaat het de goede kant op, het is nog niet helemaal zeker maar we komen in de buurt.

Vanaf volgende week woensdag 19 mei mag er hoogst waarschijnlijk weer binnen gesport worden. En buiten mogen er groepslessen worden gegeven.

Hoe gaat dat er in BodyResults uit zien?

Voor ons wordt het bijna weer zo goed als normaal.

1. Je komt weer binnen via het poortje bij de hoofdingang, vergeet dus niet je armbandje mee te nemen om je in te checken.

2. Als je zelfstandig komt fitnessen hoef je NIET te reserveren van te voren. Er mogen boven 30 personen in de fitnesszaal zijn, er mogen beneden 30 personen in de S&C zaal zijn, er mogen 16 personen in de yogazaal zijn en er mogen 30 personen in de garage zijn. Ruimte zat dus. Wij zetten de fitness apparatuur zo neer dat er ten alle tijden 1,5 meter afstand kan worden gehouden.

3. Buiten onder te tent halen we de hekken weg en gaan we groepslessen geven. Denk aan Latin Dance, Brazilian Booty pump, Challenge, Urban dance class, etc. Ook voor de lessen in de tent buiten kom je binnen via de hoofd ingang aan de voorzijde van de sportschool. Vergeet je armbandje dus niet!!

4. We hebben tijdens de sluiting 16 bokszakken opgehangen in de sportschool. De afstand tussen deze zakken is 2 meter. Je kan dus zelfstandig komen boksen op elk moment van de dag. Op bepaalde momenten loopt er een instructeur bij de bokszakken die je kan helpen. Dit komt in het rooster te staan.

5. Ook het yoga rooster komt weer online te staan. Yoga is binnen toegestaan met meerdere groepjes van 2 personen. Elly geeft les aan verschillende setjes van 2 personen met 1,5 meter afstand. Tijdens een yoga blok kunnen er 8 setjes van 2 personen meedoen in de yoga studio.

6. In de krachtzaal beneden kan je zelfstandig de strengt&conditioning en/of strengt les komen doen. In het rooster staan verschillende momenten dat er een trainer rondloopt die je kan helpen. Als er een trainer in het rooster staat kan je alleen dié les doen. Als er geen trainer loopt ben je vrij om in die zaal te trainen en je eigen training te doen.

7.De kleedkamers en douches zijn helaas nog gesloten, zorg dus dat je je sportkleding al aan hebt als je komt sporten. Graag wel schone schoenen meenemen.

8. Dinsdag 18 mei zijn we gesloten. Dan zetten wij alle spullen weer op de juiste plek en zorgen dat alles weer klaar staat om te knallen!

9. Heb je spullen geleend om thuis mee te trainen? Dan graag deze week of volgende week weer even terug brengen zodat we voldoende materiaal hebben voor de groepslessen buiten. Graag van te voren even een berichtje naar chris@bodyresults.nl

10. De roosters worden begin volgende week online gezet!

Wij kunnen niet wachten om jullie weer binnen te verwelkomen!