1. Home
  2. Berichten
  3. Zwanger & Fit bij BodyResults

Blogs

Zwanger & Fit bij BodyResults

11 sep, 2020

Vanaf 14 september starten we in BodyResults met een Zwanger&Fit programma. Speciaal voor zwangere vrouwen vanaf 3 maanden zwangerschap en kersverse moeders tot en met 9 maanden na de bevalling.

Dit programma bestaat uit:

*ZwangerFit en MamaFit groepslessen
*Speciaal Zwanger&Fit lidmaatschap
*Elke 3 maanden een informatie avond
*Korte lijnen met de bekkenfysiotherapeut

We weten hoe intensief een zwangerschap kan zijn. Maar we weten ook dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap niet gevaarlijk is, maar juist voordelen oplevert. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderen. Je voelt je fitter en trainen heeft een positief effect op o.a. je nachtrust en bloeddruk. Dat komt jou én je baby alleen maar ten goede.

ZwangerFit is voor de zwangere vrouw die zich op een sportieve en gezellige manier wil voorbereiden op de bevalling. Fit zijn en fit blijven tijdens je zwangerschap, dat is waar we voor gaan.

Zeker net zo belangrijk is het herstel na de bevalling. Na je bevalling wil je weer snel in vorm komen en dat kan. MamaFit is het vervolg op ZwangerFit. Tijdens deze lessen werk je aan je conditie, train je de functies van je bekkenbodem en versterk je je buik, bil, been en rompspieren. De bedoeling is dat je je snel weer fit gaat voelen en daardoor makkelijker je dagelijkse bezigheden en oude trainingsroutine weer op kunt pakken.

Vanaf maandag 14 september zal YVLO-ZwangerFit docente Maggie Muhren starten met Zwanger- en MamaFit lessen in de yogastudio van BodyResults.

Dinsdag 20.15 uur

De les is geschikt voor zowel ZwangerFit als MamaFit.

Maar daar blijft het niet bij, omdat wij alle zwangere vrouwen en jonge moeders een warm hart toedragen hebben we een nieuw Zwanger&Fit lidmaatschap gemaakt met een mooie korting en de flexibiliteit die je nodig hebt.

In plaats van ons normale tarief bieden wij jou voor maximaal 9 maanden een mooie korting op het lidmaatschap. Deze 9 maanden mag je zelf plannen in de periode vanaf 3 maanden zwangerschap tot en met 9 maanden na de bevalling. Uiteraard is het mogelijk om tussentijds je lidmaatschap te pauzeren.

Naast de Zwanger&Fit lessen kan je uiteraard ook onbeperkt genieten van de rest van het aanbod bij BodyResults. De eGym cirkel, de yogalessen van Elly, de dance workouts van Julia en de Brazilian Booty Lift trainingen van Diamanta zijn allemaal ideaal om je lichaam geleidelijk aan weer in vorm te krijgen na je bevalling.

Het Zwanger&Fit lidmaatschap is na 3 maanden maandelijks opzegbaar en kost 45 euro per maand. Je betaalt eenmalig de 49,- euro kosten voor het Kickstartpakket. Dit is inclusief:

+ InBody 770 lichaamsmeting
+ Persoonlijke trainingsprogramma eGym cirkel
+ Introductie Fitness + trainingsschema op maat
+ Onbeperkt toegang tot de sportschool
+ Onbeperkt groepslessen
+ 40 min. Met Personal Trainer élke 2 maanden
+ Gebruik sauna
+ High end trainingsmaterialen
+ Toegang tot àlle BodyResults fitnessschemas op de PRO app

Ben je al lid bij BodyResults en wil je tijdelijk gebruik maken van ons nieuwe Zwanger&Fit lidmaatschap? Dan kan dat zeker, wij zetten je huidige lidmaatschap op pauze zolang je Zwanger&Fit lidmaatschap loopt. Als je de eenmalige kosten van het kickstartpakket al hebt betaald bij je huidige lidmaatschap, dan hoef je die natuurlijk niet nog een keer te betalen.

Aanmelden voor het Zwanger&Fit lidmaatschap gaat voor zowel leden als niet-leden via het inschrijfformulier op onze website www.bodyresults.nl

Wil je tijdens je lidmaatschap meer informatie over de bevalling met onderwerpen zoals de bekkenbodem, ademhalingstechnieken, bevalhoudingen, de kraamperiode en herstel. Kom dan naar de infoavond van YVLO-ZwangerFit docente Maggie Muhren. Deze avond wordt eens per 3 maanden gegeven in januari, april, juli en oktober.