Gratis proefweek bij BodyResults

Bij BodyResults willen we jou graag een gratis proefweek aanbieden, zodat jij kosteloos en vrijblijvend kan ervaren hoe prettig trainen kan zijn.

We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je meteen thuis voelt en dat het een hele leuke ervaring wordt.

Na je online aanmelding ontvang je een mail met daarin uitleg over onze app en een activatielink om je account te activeren. Met deze app kan je jezelf inschrijven voor de groepslessen en onze andere diensten.

Als je zelfstandig komt fitnessen hoef je je niet in te schrijven van te voren.

Bij je eerste bezoek krijg je een polsbandje. Met dat bandje kan je de hele week onbeperkt gebruik maken van onze sportschool. Mocht je daarna besluiten om geen lid te worden willen we je vragen om het bandje weer in te leveren bij de receptie of in de brievenbus.

Ook willen we je aanbieden om in het begin van je proefweek meteen de eerste sessie van het kickstartpakket in te plannen met een Personal Trainer. Die zal met jou de e-Gym toestellen instellen, zodat je deze ook kan gebruiken en kan ervaren hoe fijn het is om hiermee te trainen.

Dit kunnen we samen inplannen bij de receptie tijdens je eerste bezoek.

De andere 2 stappen van het kickstartpakket plannen we in nadat je lid bent geworden. Bovendien krijg je bij elk lidmaatschap èlke 2 maanden opnieuw een sessie van 40 minuten met een gecertificeerde Personal Trainer én een credit voor een InBody meting. Zo kunnen we jou alle tools geven voor een fantastische fitness ervaring.

P.S. Vergeet niet om een handdoekje en een paar schone schoenen mee te nemen.

Vul onderstaand formulier in en start een gratis proefweek!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ